19. december – bogen til dem, som godt gider have børn i balance

Gitte Winter Graugaard – Hjerternes Dal

Moderne børn er travle børn. Jeg kan se det på mine egne tre, som dribler rundt mellem lange skoledage, insta-beskeder, lidt for mange fritidsaktiviteter og alle de andre ting, som hører med til et barneliv.

Ligesom mange voksne mangler vores børn ofte et roligt sted, de kan gå hen for at restituere. Og det er lige præcis sådan et indre rum, Gitte Graugaard gerne vil levere. Hun kalder det Hjerternes Dal.

Der er tænkt grundigt over alle elementer i de 7 meditationshistorier, som skal læses af forældrene. De kredser om et fiktivt indianerunivers og om de fire grundelementer ild, vand, jord og luft. Det dybe åndedræt trænes, selvtilliden styrkes og barnet lærer at være opmærksomt på sin egen krop og sanseindtryk. Samtidig er meditationerne designet, så de roligt leder det rastløse barn ind i søvnen.

Gitte Graugaards bog er god forberedelse til børn, som helst skal vokse op som stress-kompetente, balancerede voksne. Den bliver helt sikkert en del af det faste godnatlæsningsrepetoire hjemme hos os.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *