365 retter til børnefamilierne

365-retter

Opskrifter:

Billeder:

Tilgængelighed:

Isterninger med forglemmigej. Lyserødt prinsessesukker. Skumfidus slikkepinde. Eller hvad med dit helt eget kagehus? Der er skruet helt op for kreativiteten (og ind imellem også sukkerindholdet!) i Sabine Lemires nye kogebog 365 retter til børnefamilien. Bogen er et sandt slaraffenland for børn og barnlige sjæle og opskrifterne er underholdende garneret med legetøjsfigurer og nogle af de kreative projekter, Sabine Lemire også er kendt for (hvad med en kirke udført i pasta? Eller blødkogte æggehoveder? Eller valnøddebåde med sejl?).

Bogen holder fuldstændigt, hvad den lover i sin titel. Her er virkelig mad til alle medlemmer i børnefamilien. Mos til babyen, nemme opskrifter til køkken-debutanten (kogte vagtelæg, børnethe med kanel, hjemmedyrket karse til madderne) og også mere komplicerede opskrifter til de voksne (vitello tonnato, and med hindbær, madpandekager). Alle opskrifter er umiddelbart tilgængelige og til at få indpasset i en travlt hverdag med små børn.

Bogen indeholder rigtig mange opskrifter (343 i alt) og de kommer omkring alle dagens måltider – og også alle årets store begivenheder. Her er barbiekage (komplet med barbie) til pigefødselsdagen, fastelavnsboller (til lige om lidt) og et helt afsnit med julebag. Selv om der går meget sukker og fest i den i nogle dele af bogen kan speltmødrene faktisk også være med. Lemire har nemlig lavet et helt afsnit med sunde alternativer til alt slikkeriet (bl.a. med en helt fantastisk bil lavet af melon!).

365 retter til børnefamilien er en super god all round kogebog, hvor der både er plads til det praktiske og det fantasifulde.

Køb bogen hvis: Det også godt må svære sjovt at lave mad!

Sabine Lemire, 365 retter til børnefamilien fra forlaget Carlsen.

Bonus: Glæd dig til i overmorgen, hvor du får en opskrift fra Sabine Lemires kogebog lige her på bloggen.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *