Juhu, snart Bogforum!

Her på matriklen begynder en særlig buzz, når Bog Forum nærmer sig. Jeg knuselsker hele cirkusset med dets sammenrend af litterære ikoner, politikere og andre kendisser med en enkelt bog i bæltet og damer, der knuger deres lærredsposer med gratisaviser og bogkup, som sjældent for alvor er kup. Hell, jeg ER en af de damer! Jeg er kommet på Bog Forum i 22 år – de første år med hede drømme om selv engang at sidde på scenerne, et enkelt år endda med et påbegyndt manuskript i posen, som forlagsredaktør Torben Madsen var så venlig at læse igennem og sige virkelig pæne ord om. De sidste par år har jeg fået møvet mig op på scenerne. Ikke som forfatter, men som noget næsten lige så godt: interviewer. I år skal jeg interviewe ungdomsforfatter Anja Hitz , journalist og forfatter Anna Skyggebjerg, krimisnedker Henrik Brun og disse sunde damer. Ses vi? Det tror jeg nok, vi gør!

Læs hele programmet på www.bogforum.dk

U

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *