Gratis opskrifter

Billede

Rigtig mange af de store kogebogsforfattere har den beundringsværdige vane, at de gavmildt deler ud af deres bedste opskrifter på nettet. Ganske gratis, forstås.

Her kommer et par links til nogle af de bedste kokkes bedste opskrifter.

Claus Meyer – Danmarks store kulinariske reformator deler ud af skattekisten på sin hjemmeside. Tjek fx kategorien opskrifter med kaffe eller sardiske opskrifter.

Gordon Ramsay – sikkert kendt af de fleste fra tv som køkkenverdenens svar på Thomas Blackman. Ramsay har leveret en række opskrifter til det i øvrigt fantastiske britiske madmagasin BBC Good Food. Du kan finde dem her sammen med en masse andre fantastiske opskrifter. Love it!

Camilla Plum – Lækre opskrifter med udgangspunkt i årstidens råvarer. Klik på “mad” i topbjælken.

Brødrene Price – find alle opskrifterne fra udsendelserne på DR’s hjemmeside. Det er public service!

Jamie Oliver – Han startede som the Naked Chef og har siden lært os at lave engelsk mad, italiensk mad, mad på 30 minutter, mad på 15 minutter og at spare på madbudgettet. Nok til at gøre de fleste forpustede. Jamie Oliver har også haft tid (eller folk) til at lave et fantastisk mad-site på nettet. Her er virkelig mange opskrifter og søgefunktionen gør det nemt og spændende at lede efter ny inspiration.

Bonus info: Vidste du, at…

– Jamie Oliver slet ikke hedder Jamie? Han er døbt James Trevor.

– At Jamie Olivers datter deler navn med en My Little Pony figur. Det stakkels barn hedder Petal Blossom Rainbow.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *