Grill en kylling

3fd1c08a0f2e3b63fd8875a97f7e0418

Jamie Purviance er tilbage – denne gang ikke med bøffer men med kylling. Over 139 sider præsenterer han os for ikke mindre end 66 måder at grille en kylling på. Hel, “pulled”, marineret, hakket eller røget. I salater, tacoskaller, burgers, sandwiches, curries eller på spid.

Variationen er enorm og opskrifterne superlækre. Her er både mere lette retter og noget for kødelskeren, som f.eks. kan få sin kylling saltimboca eller grillet med whisky-baconsauce.

Purviance giver os også en grundig introduktion til, hvordan de enkelte dele af kyllingen bedst grilles og lærer os, hvordan sådan en krabat skæres rigtigt ud.

En rigtig god basis-grillbog, hvor alle vil kunne finde noget, de har lyst til.

Jamie Purviance, Weber’s kyllig fra forlaget Lindhardt & Ringhof.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *