Juhu, snart Bog Forum! 2

Så kan det det tælles i dage, hvor snart det går løs i Bella Center. Jeg glæder mig – som altid med en, håber jeg, klædelig lille flok sommerfugle i maven, for jeg skal jo selv være på fire gang i løbet af den tre dage lange bogfest.

Fredag klokken 13.40 interviewer jeg Anja Hitz om hendes børnebog Mig og min stjernefamilie – Traditioner og tudekiks, som er fjerde bind i serien om pigen Rose, der lever skiftevis hos sin mor, Frank og Franks fem frække unger og hos sin rolige arkitektfar. Vi skal blandt andet tale om, hvad en rigtig familie er, hvad vi voksne gør rigtigt og forkert over for vores skilsmissebørn – og om det virkelig er livsødelæggende for et barn at leve i en sammensat familie. Altsammen emner, der ligger mit hjerte meget nær, som I også har kunnet læse i min anmeldelse af hele serien.

Jeg interviewer Anja Hitz Under uret, fredag 8/11, kl. 13.40. Foto: Asger Simonsen.

 

Lørdag går det løs kl. 11. 30 med Henrik Brun. Han har skrevet tre bøger om den fandenivoldske journalist Ketil Brandt, der drøner rundt i Europa og roder sig ind i alt muligt snavs. 3’eren, som er den, vi skal koncentrere os om, hedder Den svenske løgner og foregår, som titlen antyder, mestendels i Sverige – et land, som forfatteren i øvrigt selv har dækket som journalist. Vi skal tale om problemet med det delte Cypern, som spiller en stor rolle i bogen, om journalistiske dilemmaer – og sex! Jeg har interviewet Henrik om alle tre bøger. Første gang, vi optrådte i Forum, var det kun min mor og Henriks forældre, der kom og hørte det. Sidste år havde vi fuldt hus på Rød Scene. Han er sej, ham Henrik!

imagegen.ashx

Jeg taler med Henrik på Rød Scene, lørdag den 9/11 kl. 11.30

 

Efter snakken med Henrik sætter jeg i løb mod Gads Stand – meget passende, at jeg er varmet op, for jeg skal interviewe kostrådgiverne Majbritt L. Engell og Alice Apel Hartvig om deres bog Vis bare arme – spis dellerne væk. De to ved en masse om, hvordan man kan slippe af med ikke bare de irriterende ‘farveller-deller’ under armene, men deller i det hele taget – uden at sulte og uden at skulle bruge timevis i et fitness-center (men ikke uden træning, dog!). Jeg glæder mig rigtig meget til at blive inspireret, for jeg skal ærligt indrømme, at jeg ikke er i mit livs bedste form.

MogA_1

Jeg interviewer disse to sunde damer lørdag 9/11 kl. 12.15 på Gads stand

 

Søndag har jeg et interview, som jeg har glædet mig ekstra meget til. Journalist og forfatter Anna Skyggebjerg har skrevet bogen Introvert – stå ved dig selv. En udgivelse, jeg har ventet på og bifalder i meget høj grad, ikke mindst fordi jeg selv snerper til den introverte side og har mindst ét barn, der har netop dette personlighedstræk og kæmper med det! Hvilket slet, slet ikke er fair, for (vi) introverte er lige så varme, sociale, sjove og sprudlende som de ekstroverte – vi er det bare på en anden måde, ligesom vi lader vores batterier op helt anderledes. Jeg har endnu ikke mødt Anna personligt, men udelukkende gennem hendes kloge ord. Men netop de ord har overbevist mig om, at hun vil formidle det vigtige budskab med humor og vid.

Skyggebjerg__Anna1_foto_Line_Thit_Klein

Jeg interviewer Anna Skyggebjerg Under uret, søndag 10/11 kl. 11.40. Foto: LIne Thit Klein.

 

 

One thought on “Juhu, snart Bog Forum! 2

  1. Pingback: Schyyy, vi læser ... - Bogliv

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *