(Afsluttet) Konkurrence: Vind Elsebeth Egholms nye krimi

For fans som os er det ikke mindre end en sensation, når Århus’ ubestridte krimidronning Elsebeth Egholm kommer med en ny serie, et nyt univers og en ny hovedperson. I juli udkom Jeg finder dig altid om lægen, klatreren og gadekunstneren Rina og politimanden Stanek, som har begejstret både anmeldere og læsere.

Den kan du vinde lige her! Det eneste, du skal gøre, er at skrive, hvorfor det lige er dig, der skal have det signerede eksemplar, her eller på vores Facebook-side. Go!

15 thoughts on “(Afsluttet) Konkurrence: Vind Elsebeth Egholms nye krimi

 1. Jamen altså,alt for lækker konkurrence.
  Har alle de foregående bøger om Dicte (og Peter) er så spændt på den nye serie om Rina. Fik desværre ikke hendes autograf på krimimessen forrige år,grundet personlige årsager. Kunne være så fantastisk at vinde bogen med krussedulle og begynde et nyt eventyr med en af de bedste krimiforfattere i DK.
  Krydser arme og ben 🙂

  Hilsen Susanne

 2. Jeg har flere yndlingsforfattere… men Elsebeth Egholm er klart min farvorit 😍 Og lige nu står jeg netop og mangler en ny spændende bog at starte på, når jeg inden så længe skal være græsenke igen og derfor får ekstra meget alene-tid med deraf følgende mulighed for at begrave næsen i en spændende bog 😎

 3. Jeg skal vinde fordi jeg er fan af hendes nye hovedperson, og fordi det er en af de smukkeste bogcovers jeg har set længe.

 4. Jeg har aldrig læst noget af Elsebeth Egholm, så synes da jeg skal vinde så jeg kan få en rigtig god start på det der lyder som et blændende forfatterskab 🙂

 5. God aften her på Bogliv!
  Dejlig konkurrence og en spændende bog:-)
  Jeg elsker krimi og har læst krimier siden jeg var teenage, Elsebeth er en fangende skriver og jeg vil elske at læse hendes nye bog og så i signeret udgave:-)
  Efter en arbejdsulykke, hvor seng eller sofa kalder for ofte, der passer lige en god krimi.
  Aften hilsner og god resten sommer!

 6. Pingback: Interview med Elsebeth Egholm: "At skabe en ny hovedperson er angstprovokerende – det har man brug for" - Bogliv

 7. Jeg skal vinde fordi jeg elsker krimi’er! Og Elsebeth Egholm har jeg endnu ikke stiftet bekendtskab med. Og som bonus ville det jo bare være så fedt, når den nu også er signeret!

 8. At være eller ikke være fan
  Det er spørgsmålet
  Og det er bedre at stå op i mod et hav af mord
  og få en ende på dem….
  eller…godnat, min prinsesse, der røg lige en ekstra bog ned i sækken..
  Jeg er bare vil med vores største krimiforfatter i DK. Derfor.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *