Når man næsten ikke kan gå…

Da Carl næsten ikke kunne gå

Har du nogensinde stået i silende regnen mandag morgen på vej til børnehaven med et vrælende barn, som hævder på mystisk vis pludselig at have mistet al førlighed i benene? Jeg har. Flere gange end jeg bryder mig om at tænke på. Derfor er jeg superglad for, at Ida Jesssen og Hanne Bartholin nu giver mig et pædagogisk alternativ til min normale taktik (at brøle så højt og pinligt, at barnet til sidst sætter i skrækslagent trav).

I billedbogen Da Carl næsten ikke kunne gå møder vi den lille elefant Carl, som også pludselig rammes af akutte vanskeligheder med bentøjet. Vistnok primært fordi lillebror må sidde i barnevognen, mens Carl selv ikke må. Trods højlydt jamren reagerer omgivelserne ikke rigtig på problemet, og Carl sætter sig for at konstruere en kørestol, så lillebroren kan fragte ham rundt. Om dén snedige plan lykkes, må du selv læse dig til.

Bogen er super fint tegnet og nok især god til de 2-4 årige (som ofte lige er vippet ud af den der barnevogn af lillesøster eller lillebror).

Bartolin og Jessen, Da Carl næsten ikke kunne gå fra forlaget Høst & Søn.

Læs også: De andre bøger i serien. Du kan finde dem her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *