Om

Ulla Hinge Thomsen, f. 1971

Jeg er uddannet journalist og cand. mag. og har tidligere været erhvervsjournalist, redaktør og redigerende på magasiner som Vores Børn og Liv. I dag har jeg firmaet Hinge Thomsen Kommunikation. Jeg har bestyret bogsider for børn og voksne, skrevet anmeldelser og forfatterportrætter og er hvert år at finde som interviewer på Krimi-messen i Horsens og Bog Forum i København. I februar 2015 udgav jeg min første bog, SÆRLIG SENSITIV – Guide til det gode liv. Da jeg var danskstuderende i 1990’erne, slugte jeg med bankende hjerte vilde forfattere som Tom Kristensen, Albert Camus og Klaus Lynggard. To børn, en mand og et travlt arbejdsliv senere elsker jeg allermest nordiske krimier, og allerhelst skrevet af Julie Hastrup, Åsa Larsson eller Mari Jungstedt.

Den bedste bog, jeg nogensinde har læst: Umuligt at vælge én, men Anne B. Ragdes Berlinerpoplerne, Hanne-Vibeke Holsts Undskyldningen og John Greens En flænge i himlen ligger alle højt på den indre hitliste.

Marlene Langbo-Friis, f. 1975

Var egentlig Cand.Scient.Soc i noget transatlantisk sikkerhedspolitik, men har de sidste mange år levet af at skrive – bl.a. som taleskriver for en minister. I min reol står en større mængde franske og britiske krimier fra 1920’er og 1930’erne, de store engelske klassikere og en masse kogebøger, jeg aldrig bruger.

Den bedste bog, jeg nogensinde har læst: James Hiltons Goodbye Mr. Chips. Har læst den mindst 45 gange og tuder hver eneste gang.

 Anna Katarina Smit Hinge, f. 1997

Jeg går i 1.G. og drømmer om at blive manuskriptforfatter. Jeg har anmeldt bøger, siden jeg var 11 år, og jeg er især vild med genrer som dystopi og coming of age. Jeg elsker at blive suget ind i en bogs univers, hvor personerne virker lige så ægte som i virkeligheden. At føle kærlighed, når de føler kærlighed, og græde, når de føler sorg. Jeg elsker at læse, fordi jeg kan flygte fra virkeligheden og ind på siderne i et magisk univers af ord og følelser.

Den bedste bog, jeg nogensinde har læst: Suzanne Collins’ Hunger Games-serien! Stærkt forfulgt af John Greens The Fault in Our Stars og Stephen Chboskys The Perks of Being A Wallflower.

16 thoughts on “Om

 1. Kære Bogliv
  Jeg har netop fundet jeres side, som jeg finder sober og informativ på den gode måde!
  Jeg læste f.ek.s om Louisa Lorangs Grillbar bog. Og nikkede genkendende til det med de avancerede råvarer…
  Min datter på 16 år og jeg er forfatterne bag en ny kogebog der netop IKKE anvender avancerede råvarer, med opskifter alle kan finde ud af. Super aktuel for den unge der netop skal til at flytte hjemmefra, eller teenageren der gerne vil lave sin egen mad. Men også yngre børn eller den nybagte mor kan få glæde af bogen. Den er illustreret med trin – for – trintegninger. Udkommer d. 15. august. Foromtale af bogen her: http://muusmann-forlag.dk/product/look-cook-eat/

  VHLone

  Ønsker I billeder af opslag fra bogen, må I endelig sige til (kan leveres efter d. 15. august)

 2. Pingback: Endnu en fuldtræffer - Bogliv

 3. Kære Bogliv

  Vi håber, at I vil anmelde forlaget EgoLibris’ nye udgivelse, Det koldeste land i verden, af Brian Dan Christensen. Det koldeste land i verden er en kortroman om at tage skridtet fra barn til voksne, og romanen er én af vinderne af EgoLibris’ kortromankonkurrence. Hvis I er interesserede, sender vi jer gerne en præsentation af bog, forfatter, læseprøve og en elektronisk eller fysisk udgave af bogen.

  Vh. Sari Arent

  På vegne af forlaget EgoLibris

 4. Kære Ulla,

  Jeg skriver til jer, da jeg er i gang med at etablere en ny krimifestival i København, der skal løbe af stablen d. 11 og 12. juni 2016. i Østerbrohuset. Festivalen er for alle der elsker krimi- og spændingslitteratur.
  I løbet af foråret laver vi en række optaktsarrangementer, det første er en forpremiere på Flaskepost fra P d. 23. feb. Kl 19.

  Hvis I kunne tænke jer at skrive noget til dine læsere om festivalen og om vores arrangementer er I naturligvis meget velkomne, og jeg sender gerne materiale og links til jer.

  Jeg glæder mig til at høre fra jer.
  Mange hilsner fra
  Tina

  Tina Røssel
  Projektleder/ cand.mag
  Store Kirkestræde 1, 4
  1073 København K
  Tlf. 60 43 60 90
  Mobil: 60 25 60 55
  http://www.copenhagencrime.dk

 5. Hej

  Jeg er lige om lidt på gaden med noget helt nyt indenfor børnelitteratur. Nu er det børn der inspirerer hinanden. Det er ti små sjove og umiddelbare historier for børn i alderen 3-6 år. Jeg vil hører om det er noget I har lyst til at anmelde her på jeres hjemmeside.
  Mvh. Jeanette Madsen

 6. Kære Bogliv
  Vil I anmelde bogen “Ord der $ælger”?

  Fagbog på 328 sider, findes også som ebog.
  Bogen har 8000 ord fordelt på 90 kategorier til salgstekst, men er også oplagt til skrivning af fx dansk stil. Der er mange hundrede tillægsord og aktive verber til at krydre teksten med. Bogen indeholder også den letlæste, videnskabelige forklaring på, hvad der får folk til at handle/købe – blive aktive med rette ordvalg! Ord der aktiverer følelser og sanser.
  På forhånd tak
  Siff Frederiksen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *