På litteratur-tur i sommerferien

kh220815-560

Sommerferien nærmer sig med raske fjed, og skulle man have lyst til at lade noget af ferien stå i bøgernes tegn er der rige muligheder for at bog-nørde rundt omkring i landet.

Læsø Kunsthal inviterer fx for fjerde gang på det, de selv kalder Skandinaviens mest eksklusive og intime litteraturfestival. DEn finder sted fredag den 15. og lørdag den 16. juli. På programmet er læsninger med en række (mindre kendte) nordiske forfattere. Du kan læse mere her.

Louisianas internationale litteraturfestival løber for syvende gang af stablen 18.-21. august med et bredt og fyldigt program. Du kan møde forfattere fra lande som Polen, Nigeria, Italien og Marokko foruden Skandinavien, USA og Storbritannien. Også formen er der bredde på med oplæsninger, samtaler, diskussioner, sang og performance. Du kan læse meget mere her.

På Møn slår de det helt store brød op, og inviterer intet mindre end verdenslitteraturen på ø-ferie. Tidligere har festivalen haft kæmpe, internationale navne som Gunther Grass og Haruki Kurakami på programmet, og i år er hovedstjernen den israelske forfatter David Grossman. Teknisk set ligger arrangementet noget i udkanten af sommerferien, nemlig d. 18. og 19. september. Til gengæld bliver det stort! Se selv her.

Kender du mon andre must-see bog-begivenheder hen over sommeren? Så fortæl os om dem. Vi vil så nødig gå glip af noget godt!

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *