Sidste konkurrence inden jul: Det hun glemte

Her på Bogliv har vi svært ved at få hænderne ned over australske Liane Moriarty, som du vil vide, hvis du har læst en af vores anmeldelser eller vores nylige interview med damen, der sprudler af fantasi og menneskeforståelse. Og siden det nu er jul, skal I da lige have muligheden for at vinde en bog mere til juleferien.

Denne gang drejer det sig om romanen Det hun glemte – et rigtig sjovt tankeeksperiment, der stiller spørgsmålet: Hvad nu, hvis du glemte 10 år af dit liv? Det gør Alice, da hun falder og slår sig fitness-centeret. Da hun vågner, tror hun, at hun er 29, lykkeligt gift og gravid med sit første barn, men i virkeligheden er hun 39, mor til tre og ved at blive skilt. Men vil hun overhovedet skilles?

Du kan vinde bogen, hvis du sender os en julehilsen her eller på Facebook. Skriv lige hvad du har lyst til – ‘god jul’ gælder også. Go!

What Alice forgot_Det hun glemte_Kenner_David.indd

11 thoughts on “Sidste konkurrence inden jul: Det hun glemte

  1. Kære Ulla og Marlene.
    Tak for dejlige boganmeldelser og artikler i året der er gået 🙂 Må i og jeres kære have en rigtig glædelig jul samt et godt og lykkebringende nytår.

    De varmeste hilsner
    Susanne 🙂

  2. Jeg ønsker jer en rigtig glædelig jul samt et lykkebringende nytår. Tak for mange gode anmeldelser og artikler i året som er gået. Jeg glæder mig til flere i 2016.

  3. Glædelig jul! Og tak for en hyggelig blog. Jeg får ofte ideer til den næste bog, jeg skal læse, på jeres blog 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *