Teater: Den Mystiske Sag Om Hunden I Natten

Var nær faldet af cyklen, da jeg forleden tilfældigt passerede Betty Nansen Teateret på Frederiksberg. For der hang den jo.

2046_995En enorm plakat med navnet på en af mine yndlingsbøger: Den Mystiske Sag Om Hunden I Natten.

Bogen, som nu er blevet til teater, er skrevet af britiske Mark Haddon. Det helt særlige ved historien er dens hovedperson, 15-årige Christopher. Christopher lider af Aspergers Syndrom – en autistisk lidelse, som betyder, at han kan primtallene op til 7057, men hader farverne gul og brun, og at nogen rører ved ham. Han lever i sin egen, lukkede verden indtil den dag, han finder naboens hund myrdet og begiver sig ud på en (for ham) verdensomvæltede efterforskningsmission.

Gad godt se, hvad Thure Lindhardt, Stine Stengade og alle de andre får ud af den historie. Åbenbart en del, når man ser på de blændende publikumsanmeldelser og de udsolgte forestillinger. Den Mystiske Sag Om Hunden I Natten spiller på Betty Nansen frem til den 1. december. Mon man ikke skulle se at få skaffet sig en billet…

Hvis du vil læse bogen (og det bør du!) kan du købe den her for usle 114 spir (med fragt). Hvis du vil se, hvordan Thure Lindhardt (på snart 39) ser ud, når han spiller en 15-årig autistisk dreng, så er der en smagsprøve lige her.

2 thoughts on “Teater: Den Mystiske Sag Om Hunden I Natten

    • God idé, at skrive Mark Haddon på ønskesedlen. Du kommer ikke til at fortryde det!
      Havde nok på fornemmelsen, at stykket også var rimeligt fantastisk. Er i fuld gang med at få købt billetter og håber, at jeg får en lige så god oplevelse, som du havde. 🙂 Marlene

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *