Ungdomsanmeldelse: Skrid, mor!

4 pr. ark den 06-02-14 kl. 23.50 #3

Boglivs ungdomsanmelder Anna Hinge har læst en bog med den ildevarslende titel Skrid, mor! Den er lidt for  let for hendes smag og alder, men hun kan anbefale den til yngre læsere.

Nille eller P, som hun hellere vil kaldes, bor sammen med sin mor, morens kæreste Müller og deres fælles barn. P er ikke særlig tilfreds med, at hendes far har været væk i flere år for at arbejde i Dubai. Hun føler, det er hendes mors skyld, at hun kun har kommunikeret med sin far via breve, og beslutter sig for at finde sin faster for at få noget mere at vide om ham. Men hun begynder så småt at finde ud af, at hendes far måske ikke er i Dubai alligevel.

 

Hitz_Skrid_mor_FINAL_300dpi_rgb

Skrid, mor omhandler et tungt emne, men er rigtig let at læse. En god kombi for småtlæsende unge.

 

Bogen har et godt tempo, og man vil gerne læse videre for at finde ud af, hvad der virkelig skete med P’s far. Men bogen er kun på 82 sider, og jeg synes ikke helt, man kommer nok ned i P’s følelser. Det er som om, man flyder lidt i overfladen og godt kan regne ud, hvad der sker. Som en 16-årig synes jeg ikke, bogen giver nok dybde og indsigt i P’s liv, men jeg kan sagtens forestille mig, at den ville egne sig bedre, hvis man er lidt yngre. 

Har du en teenager i huset, kan du fange Anja Hitz, Skrid mor, fra forlaget Forum, her

Psst…! Har du læst vores anmeldelse af Anja Hitz’ Rose-serie om sammenbragte familier?

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *