Weber steaks: Så er der kød!

webers-steak_245682

I Jamie Purviances grillkogebog Weber’s steak er kødet konge! Der er bøffer over hele linjen, og hvis der dukker et salatblad eller lidt bønner op er det udelukkende som pæn indpakning for det, der virkelig handler om: rib-eye steaks, cowboyssteaks, filet-mignon steaks, flanksteaks og oksefilet.

Vi lærer, hvordan man vælger det bedste stykke kød og at give det en blid oliemassage og masser af hvile før det ender på kullene (hvem der bare var en bøf!).

De 66 steak-opskrifter er inddelt efter, hvilken del af koen, kødet er skåret fra, og inspirationen er klart amerikansk med retter som Philly style steak-sandwich og New York strip steaks.

Vi er ude i en gennemført maskulin kogebog lige fra det sort/røde omslag over det skyhøje proteinindhold. Bøfferne er saftige og indbydende og Purviances bog er virkelig kødelskerens bibel! Den perfekte bog til din mand (hvis han altså ikke er vegetar!)

Jamie Purviance, Weber’s steak fra forlaget Lindhardt & Ringhof. Tjek her, hvor du kan finde den billigst.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *